30 Ocak 2016 Cumartesi

Bebek kurabiyesi ve süsü

Herkese mutlu haftasonları :)
Hediye vermeyi ve almayı kim sevmez değil mi? Karşılıksız ve hiç bir maddi değer ölçülmeden birbirimize verdiğimiz hediyeler o günün ve o anın hafızamıza yer etmesini sağlar.
Günümüzde nişan, düğün ve bebek doğumu gibi pek çok özel günde hediyeler vermek moda olmuş durumda. Bu durum benim hem hoşuma gidiyor hem de baze rahatsız ediyor. Tabiki böyle bir mutluluğu paylaşırken sevincimizi paylaştığımız gibi bazı hediyeler de paylaşmalıyız. Ama beni rahatsız eden kısmı bu durumun rekabete dönüşmesi. Bazıları sırf gösterişi olsun, insanlar ne pahalı/farklı hediyeler aldığını düşünsünler diye bu güzelliği abartarak amacından uzaklaştırıyorlar. O nedenle öncelikli ricam lütfen hediye verirken amacımızın mutluluğumuzu paylaşmak ve teşekkür etmek olduğunu unutmayalım.
Ve şimdi de size minik bir bebeğin ziyareti için hazırlanmış olan hediyeleri göstermek isterim:)
Bebek hediyesi
Elbise şeklinde kurabiye ve içine renkli badem şekerleri koyulan kafes şeklinde bir süs. Kurdela ile dilediğiniz renk ve şekilde süsleyebilirsiniz.
Bu tür kurabiyeler ve süslemeler için benimle iletişime geçebilirsiniz. Eğer etrafınızda bunlardan yaptırmak isteyen varsa haber verirseniz sevinirim. Fiyat ve teslimat ile ilgili bilgileri sipariş vermek isteyen kişiyle belirliyoruz. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder