7 Aralık 2015 Pazartesi

Davet masalarınızı nasıl süslemek istersiniz?



Herkese merhaba,
Bu yazımda yine düğün hazırlığı yapan heyecanlı gelin adayları için bazı dekorasyon öğeleri paylaşacağım. Evlilik yolunda yürüyen herkesin hayali çok güzel bir düğün organizasyonu yapmaktır. Bu organizasyonda gelinlik, damatlık, hediyeler, misafirlere verilecek ikramlar ve salonun dekorasyonu gibi çeşitli detaylar vardır. Şimdiye kadar sizlerle bu konuların bazıları hakkında paylaşımlarda bulundum. Bugün de düğün organizasyonunun önemli bir unsuru olan masa düzeninden bahsetmek istiyorum. Eğer kendi düğününüzü kendiniz tasarlıyorsanız veya eklemek isteyeceğiniz ufak dokunuşlar varsa bu yazı sizler için faydalı olacaktır. 
Gelen misafirlerinize hoş sürprizler yapmak istiyorsanız masalarına koyacağınız küçük not kağıtlarıyla başlayabiliriz.

Düğün masası not kağıdı
Eğer misafir sayınız ve gelecek olanlar belli ise hangi masada kimin oturacağını belirleyebilirsiniz. Masalardaki her servisin yanına yerleştireceğiniz bu küçük ve zarif not kağıtlarına konuklarınızın isimlerini yazarak onlara özel olduklarını hissettirebilirsiniz. "Kişi ismi Hoşgeldiniz" şeklinde veya "Kişi ismi"  şeklinde küçük bir not yazabilirsiniz. Ya da bu notu aşağıdaki resimde olduğu gibi peçetelerde kullanabilirsiniz.


Düğün not kağıdı
Yine aşağıdaki resimde bu not kağıtlarının farklı bir kullanımını görebilirsiniz.



Masanın süslenmesinde en çok yardımcı olacak unsurlardan birisi de boncuklar ve gül yaprakları. Pırlanta şeklindeki renkli taşlar ve renkli gül yapraklarıyla masanıza renk getirebilirsiniz. 

Pırlanta taşlar
Yapay gül yaprakları

Organizasyonunuzun konseptinde bulunan renklere göre tercihler yaparak ufak ışıltılar ve biraz romantizm katabilirsiniz :) Ve yine kendi tarzınıza göre boncuk ipler kullanabilirsiniz. 

Boncuk ipi
Ben bu boncuklu ipleri çok beğeniyorum. Her süslemede rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Bohça, çeyiz ve organizasyonlarınızda bolca kullanmanızı tavsiye ederim. Hem kullanımı kolay hem de çok şık bir görüntü sağlıyor.Size boncuk ipiyle yapılan bir kaç örnek göstermek istiyorum.




Bardak süsleme

Mum süsleme



Bardak süsleme
Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur. Herkese kolay gelsin...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder